tabula rasa



Τι "φλασιά" ήταν πάλι αυτή; Ο ΟΠΑΠ "πούλαγε" 3,5 τον Μέσι για πρώτο σκόρερ του αγώνα με τη Μίλαν και δεν μας έκανε αν και το βλέπαμε. Ήταν λίγο. Και πήγαμε στην Μπάγερν για να "γράψει" ο Μίλερ, αλλά τα... "παστέλια" τα κόλλησε ο ΑΛΛΟΣ. Και ως συνήθως γίναμε... σελεμπιμπιέν!

Ο Σάββας θα τα ακούσει από τους δικούς του που δεν ξεχνούν τι ένιωθαν επί χρόνια για τους Βαρδινογιάννηδες. Και ο Τζίγγερ θα ακούσει και τα... ρέστα από τους δικούς του αφού τον υποστήριξε ο Σάββας.

Μάγκες το βλέπω το έργο... Mr MIG και Τζίγγερ θα τους αποτελειώσουν τους παλαίμαχους! Θα τους τρελάνουν μια και καλή με τα "ναι μεν αλλά...", "ήξεις αφήξεις..." (και βάλτε το κόμμα όπου γουστάρετε) και τα "νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν..." και πλείστα άλλα. Τα απλά μαθηματικά και τις καθαρές κουβέντες τις έχουν ξεχάσει κι ο κόσμος των πράσινων κοντεύει να γίνει...μελιτζανί από το κακό του και το θυμό του!

Δηλαδή παίζει να νικήσει τις εκλογές ο γαύρος Σαμαράς και να κάνει διάγγελμα από το ΣΙνάν Ερντέμ της Πόλης που θα είναι για να δει τον τελικό της Ευρωλίγκας;

Τούρκοι αστυνομικοί να χωρίζουν Ελληνες χουλιγκάνους, είναι μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα έχουν συμβεί στον παγκόσμιο αθλητισμό.


Ξανασμίγουμε και θα αρχίσουν να αναδύονται πολλά. Πάρα πολλά.
Απόψεις, σχόλια, θέματα, χιούμορ (όλων των ειδών) και φυσικά αλήθειες.
Αλλωστε γνωριζόμαστε από παλιά...
Κω.Μπακ.

Το πιο σίγουρο στοίχημα για τις τελευταίες αγωνιστικές, είναι "γκολ μετά το 80". Για γερά μεροκάματα

Σε άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης το γερμανικό Spiegel, αναφέρει μεταξύ άλλων για τον ελληνικό αθλητισμό: "Το 2012 τα λεγόμενα «εθνικής σημασίας αθλήματα», όπως το μπάσκετ, η κολύμβηση, η κωπηλασία και η ιστιοπλοϊα, αναμένεται να λάβουν πολύ μικρότερες κρατικές επιδοτήσεις. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) ενέκρινε οικονομική στήριξη ύψους 23,8 εκατομ. ευρώ, 2,5 εκατομ. ευρώ περίπου λιγότερα σε σχέση με πέρσι".

Μεγάλο μπλέξιμο αν... ό μη γένοιτο

Να ελέγχει τα τηλεφωνήματα, τα e-mail, τα μηνύματα και τη χρήση του Διαδικτύου οποιουδήποτε βρίσκεται στη Βρετανία, θα μπορεί η βρετανική κυβέρνηση, σύμφωνα με νόμο που θα ανακοινωθεί.
Οι εταιρείες που ασχολούνται με το Διαδίκτυο θα μπορούν να δίνουν στην υπηρεσία πληροφοριών GCHQ πρόσβαση σε τρόπους επικοινωνίας, εάν ζητηθεί και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.
Βέβαια, θα χρειάζεται ένταλμα για να αποκτήσει το GCHQ πρόσβαση σε e-mail, μηνύματα και τηλεφωνήματα όμως η υπηρεσία πληροφοριών θα μπορεί να γνωρίζει με ποιον έρχεται σε επαφή ένα πρόσωπο, πόσο συχνά και για πόσο χρόνο.
Το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας υποστηρίζει ότι αυτή η κίνηση είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση του εγκλήματος και της τρομοκρατίας.
ΠΗΓΗ: ΤA NEA - (μέσω του nonews-news.blogspot.com)