23 Μαΐου 2012

Το «Σωματείο» είναι η ευκαιρία των οπαδών του


ΓΙΩΡΓΟΣ β. ΜΑΝΕΤΑΚΗΣ_

Όταν αρχίζεις τη θητεία σου με  «πέναλτι», δεν ξέρω σε τι μπορεί να ελπίζεις. Όταν κλείνεις τα μάτια στο τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας που έχει καταλάβει όλη τη χώρα και τους υπηκόους της, τα λόγια περιττεύουν… Πόσο μάλλον όταν τα χρεώνεις σε «αόρατους» αντιπάλους. Πόσο μάλλον όταν δηλώνεις ότι «μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και πόλεμος εναντίον της ομάδας από συγκεκριμένα πρόσωπα», φωτογραφίζοντας Ολυμπιακό και ανεμίζοντας στον αέρα φωτοτυπίες γαύρικων πρωτοσέλιδων!

Το δάνειο από την Εθνική Τράπεζα κόλλησε αλλά η «ζωή» συνεχίζεται. Οι βάζελοι περιμένουν λύσεις –και λεφτά- από τον Γιάννη Αλαφούζο. Δεν δικαιούται να δηλώνει ότι δεν ήξερε. Τα μαύρα χάλια του Παναθηναϊκού είναι μήνες τώρα στην επικαιρότητα και έχουν παρουσιαστεί με τα… μελανότερα γράμματα.

Τα προβλήματα είναι δεδομένα. Ας τελειώσει λοιπόν η κλάψα πριν καν αρχίσει. Ας προχωρήσει το σχέδιο «Σωματείο» το οποίο οφείλουν να στηρίξουν όλοι οι πράσινοι οπαδοί. Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να περάσει η ομάδα στα χέρια τους . Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνει ο Παναθηναϊκός ότι και  οι σύλλογοι – φάροι της Ευρώπης, που όλοι ζηλεύουμε.

Οι βάζελοι μπορούν να κάνουν πράξη αυτό που δεν μπόρεσαν οι γαύροι. Θα το ξαναπώ: ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Να τον κάνουν μια μικρή Μπάγερν. Μια μικρή Μπαρτσελόνα. Και να είναι σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα (ξανα)γίνει μεγάλος.

Σύντομα δεν θα έχουν ανάγκη κανέναν Αλαφούζο, κανένα Βαρδινογιάννη, κανένα Γιαννακόπουλο. Ούτε θα τρέμουν μην… την κάνει ο μεγαλομέτοχος. Αυτό είναι ΥΓΕΙΑ. Κι όχι να κρέμεσαι από  τις… ορέξεις του Μαρινάκη και να τρέμεις στην ιδέα μην τυχόν «κουραστεί»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου