23 Μαΐου 2012

Δυστυχώς εξέθεσαν τον Πύρρο…


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ_

Από τον πρώτο αθλητικό του θρίαμβο έως τον τελευταίο και θαύμαζα και παρακολούθησα από κοντά και διατήρησα ζεστή σχέση με τον μύθο των σπορ Πύρρο Δήμα.

Αλλά ένιωσα άβολα, αμηχανία και σκεπτικισμό, στην ανακοίνωση του ονόματός του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ! Όχι για το Κόμμα στο οποίο συστρατεύθηκε, ούτε για τη στιγμή που επέλεξε (σωστότερα τον επέλεξαν και τον δελέασαν)να αναμιχθεί στην πολιτική, αλλά για το κατά πόσο είχε σταθμίσει τί πραγματικά ήθελαν από εκείνον και αν θα μπορούσε ν’ ανταποκριθεί στο ρόλο ενός βουλευτή και δη με τον επιπλέον τίτλο του Επικρατείας…

Πριν προλάβω να πάρω τις απαντήσεις από την παρουσία του φίλου Πύρρου στα πολιτικά δρώμενα πήρα (όπως κι εκείνος υποθέτω…) την οδυνηρή απάντηση μέσω των πληροφοριών των ιστοσελίδων: Δήμας γιοκ στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!

Οπότε το μόνο που απομένει να επισημάνω είναι ότι δυστυχώς μετά το πρώτο πολιτικό και στρατηγικό λάθος οι επιτελείς του κ. Βενιζέλου και το ΠΑΣΟΚ έκαναν ένα ακόμη, εξίσου σοβαρό, δηλ. να εκθέσουν στον κόσμο, να αφαιρέσουν τη λάμψη από την εικόνα του Ολυμπιονίκη όλων των Ελλήνων!

Δεν έχει σημασία να προχωρήσω στο τι, αν, πως κ.α θα προσέφερε ή έπρεπε ή δεν έπρεπε να έχει γίνει η αρχική επιλογή και πως αντιμετωπίστηκε... Αυτό το delete που πατήθηκε είναι το πρόβλημα, η προσβολή, η βίαιη αποκαθήλωση του Δήμα!

Τώρα ας (ξανα)κρίνει ο κόσμος στις εκλογές… Όσο για εκείνον νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσει το ρητό «η σιωπή είναι χρυσός». Όσο για την κάλπη εκεί μόνος με τη συνείδησή του ας επιλέξει… Αν θέλει μπορώ να του πω εγώ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου